JO 2024: ”Libelulele” au zburat din nou la Vaires sur Marne! Ionela Cozmiuc și Gianina van Groningen au câștigat cursa din semifinale și vor concura pentru medalii în finală

”Libelulele” au zburat din nou la Vaires sur Marne! Ionela Cozmiuc și Gianina van Groningen au câștigat cursa din semifinale și vor concura pentru medalii în finală.

Nimic lăsat nefăcut până acum de Ionela și Gianina. Cursa din semifinale a fost una controlată și cu adversarele ținute mereu în spate. Barca României alunecă într-o direcție pe care aceste fete o așteaptă din 2016, de la prima lor ediție de Jocuri. Azi adversarele au simțit din nou ce înseamnă determinarea și ”răutatea” în performanță a acestor canotoare. Grecia și Irlanda s-au calificat în finală, Franța a rămas pe dinafară. România are primul timp al semifinalelor, cu 6:56.65.

Citeste și:  Brașovul, în competiția pentru un viitor verde: printre cele 15 orașe din România care visează la neutralitate climatică

”A treia ediție de Jocuri pentru noi, dar și cea mai norocoasă, am sentimentul acesta special pentru aceste Jocuri. A fost o semifinală foarte bună pentru noi, știm că semifinalele sunt uneori mai tari decât finalele, noi ne-am făcut cursa noastră, am plecat foarte hotărâte din start, ne-am ținut graficul pe care l-am antrenat acasă și s-a văzut la final că eram primele, cu cel mai bun timp!”, descrie cursa Gianina van Groningen.

”Nici măcar nu m-am gândit cine e în stânga sau în dreapta mea, mi-am dorit să am pe toată lumea la vedere, să le depășim, să controlăm ceea ce se întâmplă în cursă, ne-a ieșit acest lucru. Privim cu încredere finala, am făcut două curse foarte bune până acum, iar în finală va fi cea mai bună cursă a noastră de până acum!”, transmite încredere Ionela Cozmiuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.