JO 2024: ”Libelulele” au zburat la Vaires sur Marne! Ionela Lehaci Cozmiuc și Gianina van Groningen, mai aproape cu o cursă de vis în proba de dublu vâsle categorie ușoară

”Libelulele” au zburat la Vaires sur Marne! Ionela Lehaci Cozmiuc și Gianina van Groningen sunt mai aproape cu o cursă de vis în proba de dublu vâsle categorie ușoară. A fost o cursă mesaj a fetelor noastre care pun maturitatea și experiența în barcă.

Româncele au plecat cu aripile deschise și au condus o cursă de unele singure, ele și-au lăsat adversarele mult în spate. Timpul, 7:03.83, nu mai contează într-o astfel de cursă, importantă e senzația pe care au trăit-o, au vâslit degajat, cu bucurie. Și mai important e mesajul pe care l-au lansat adversarelor.

”Suntem aici pentru un singur lucru, să câștigăm! Ne vom bucura de fiecare moment și vom lupta cu fiecare bucățică de suflet și energie pentru acest vis!” , spune Ionela.

Citeste și:  Sportivi din 15 ţări, la Râşnov, în weekend, la Cupa Mondială de vară la sărituri cu schiurile

”E o atmosferă impresionantă, mă motivează faptul că am familia aici, au venit să ne vadă, a fost perfect azi pentru noi, și, putem și mai bine!”, completează Gianina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.