JO 2024: Răsare din nou soarele pentru Bernadette Szocs! Victorie împotriva sportivei Margaryta Pesotska (Ucraina, #81 mondial)

Răsare din nou soarele pentru Bernadette Szocs la Jocurile Olimpice Paris 2024! După lacrimile de la finalul meciului de la dublu mixt, astăzi Bernie a revenit și mai puternică și a făcut spectacol.

Victoria împotriva sportivei Margaryta Pesotska (Ucraina, #81 mondial) i-a asigurat calificarea printre primele 16 sportive din proba de simplu la Jocurile Olimpice 2024!

Bernadette Szocs (#10 mondial) a gestionat situația impecabil, pentru victoria în cinci seturi, demonstrând echilibru în seturile 3 și 4, în momentele de presiune.

Meciul s-a încheiat cu 4-1 (12-14, 11-5, 12-10, 14-12, 11-4) pentru Bernadette Szocs, care o va întâlni în pptimile de finală pe Sofia Polcanova (Austria, #23 mondial), finalista din acest an de la Top 16 Europa.

Citeste și:  Autobuzele RATBV care circulă pe linia 130 nu vor mai deservi stația ”Caragiale”, pe sensul de deplasare spre capătul de linie Râșnov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.