JO 2024, tenis de masă: Bernadette Szocs a învins-o cu 4-1, pe ZHOU Jingyi (Singapore, 33 mondial), în primul meci

În competiția feminină de tenis de masă de la simpu, Bernadette Szocs a învins-o cu 4-1, pe ZHOU Jingyi (Singapore, 33 mondial), în primul meci.

Bernadette Szocs a trecut de singaporeza Zhou Jingyi în primul său meci al competiției de simplu cu 4-1. A pierdut primul set cu 9-11, dar nu s-a impacientat. A revenit de la scurta pauză dintre seturi cu indicații importante date de antrenor și a dominat apoi copios jocul, câștigând consecutiv cele 4 seturi de care avea nevoie pentru a pune capăt partidei: 11-4, 11-3, 11-7 și 11-9.

După partidă, în Zona Mixtă, „chinexoaica Europei” a fost asaltată de jurnaliști, deși ne aflăm încă într-o fază inferioară a competiției. La sfârșit, am așteptat-o și noi s-o întrebăm ce a produs declicul după primul set.

Citeste și:  Ieri a fost o nouă zi plină pentru pompierii militari. Au gestionat peste 1.400 de situații de urgență

„Nu mi-am dat seama că jucam ce-i convenea adversarei, trimițându-i mingea pentru lovitura ei cea mai bună. Asta mi-a spus antrenorul la prima pauză. Am schimbat jocul și totul a decurs perfect. A fost foarte important că am rămas calmă și nu m-am speriat de pierderea primului set, iar asta a contat ulterior în economia jocului”.

Bernie e toată un zâmbet. Argint viu! O fată energică, plină de optimism. Altfel n-ar putea fi în vârf, în sportul în care mingea circulă cu 55 de metri pe secundă, pe o masă de nici 3 metri lungime. Alte calcule, vă lăsăm pe voi să faceți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.