Kids Tâmpa a câștigat „Fragaria Cup” cu grupa 2016

Echipele de fotbal de la grupele 2012, 2013, 2014 și 2016, antrenate de Nicolae Văduva, Florin Nistoroschi și Ovidiu Mihai, s-au întors de la puternicul turneu “Fragaria Cup” din Slovacia cu rezultate foarte bune. Competiția internațională cu tradiție a reunit la start echipe din România, Ucraina, Azerbaidjan, Ungaria, Letonia, Slovacia, Serbia și Polonia.

KidsTâmpa a câștigat “Fragaria Cup” la grupa 2016 și s-a clasat pe locul 3 cu grupa 2012, in vreme ce grupele 2013 și 2014 au terminat turneul pe locul 5. De asemenea, de la grupa 2016, Alexandru Coroiu a câștigat titlul de cel mai bun portar, iar Patrick Măhălean titlul de golgheter.

Citeste și:  Restricții de circulație impuse pe perioada TESS Rally Brașov - Ediția 53

La finalul turneului, Nicolae Văduva, coordonatorul academiei de fotbal Kids Tâmpa, dar și antrenor al grupei 2016, a declarat că atât el cât și colegii lui au revenit mulțumiți acasă. “A fost un turneu foarte bun pentru sportivii noștri, iar noi suntem foarte mulțumiți de rezultatele pe care le-au obținut. Faptul că toate echipele sunt în primele cinci, iar două dintre ele pe podium, cei mici chiar câștigând Fragaria Cup, demonstrează că lucrăm bine. De asemenea, suntem bucuroși că fotbaliști de la noi reușesc să câștige și premii individuale, pentru că noi punem preț și pe dezvoltarea lor individuală, dincolo de pregătirea cu echipa”.

Citeste și:  Hochei. Corona Brașov, început de sezon fulminant! Victorie clară cu 5-1 în meciul cu Steaua București

Nicolae Văduva a mai adăugat că participarea la turnee internaționale face bine dezoltării sportivilor, mai ales că pe lângă activitatea sportivă, în astfel de deplasări, el și colegii lui pun accentul și pe partea educativă și de recreere. “Un turneu internațional oferă întotdeauna o experiență diferită și benefică dezvoltării unui copil sportiv. Asta pentru că, dincolo de programul de meciuri și interacțiunea sportivă cu copii de alte naționalități, noi avem mereu grijă să îi ducem pe copii să viziteze puncte de atracție din zona în care mergem, și avem și activități de relaxare. Dezvoltarea unui copil care face sport și care merge în deplasări alături de colegi, îl face să aibă mai multă încredere în el, din acest motiv, noi încurajăm părinții să își îndrume copii către sport”.

Citeste și:  Restricții de circulație impuse pe perioada TESS Rally Brașov - Ediția 53

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.