Kids Tâmpa, singurul club din Brașov implicat direct în programul “Talent ID” al Federației Române de Fotbal

În programul de scouting al FRF au fost cooptați de la Kids Tâmpa, Nicolae Văduva și Adrian Szabo, care vor urmări jucători la meciurile desemnate de federație și Ciprian Anghel, care este referent zonal în cadrul federației și va propune jucători pentru categoriile U11, U12 și U13.

De curând, Federația Română de Fotbal a lansat programul “Talent ID”!, care vizează în special cele 36 de academii de fotbal din țară, care evoluează în Liga Elitelor și care vor da ulterior jucători pentru echipele naționale, la fiecare categorie de vârstă.

Coordonatorul centrului de copii și juniori de la Kids Tâmpa, Nicolae Văduva, a declarat că este mândru că Kids Tâmpa este singura academie de fotbal din Brașov, care evoluează în Liga Elitelor la toate categoriile de vârstă și care dă șansa tinerilor jucători să evolueze în cea mai importantă competiție din fotbalul juvenil. De asemenea, a subliniat că este o bucurie că federația vine în întâmpinarea tuturor juniorilor din țară, care visează la o carieră de fotbalist. “Este un program foarte bun, pentru că, înainte de orice, asigură transparență la convocarea jucătorilor pentru echipele naționale, iar la acest proces de selecție, participă mai mulți oameni, pornind de la antrenorii echipelor de la un meci de fotbal, arbitrii, referenți zonali, și nu în ultimul rând, câte doi scouteri, aleși de la fiecare din cele 36 de academii de fotbal din țară, care sunt implicate în program. Evident, noi suntem mândri că, prin Kids Tâmpa, suntem singurii din Brașov care putem asigura juniorilor șansa de a juca în liga elitelor, competiție din care pe viitor se vor alege jucătorii pentru naționalele României. Am muncit mult să ajungem aici, dar a meritat fiecare zi petrecută de noi toți pe terenurile de fotbal”, a spus Nicolae Văduva.

Citeste și:  Începe finala Campionatului Național de hochei pe gheață: Corona Brașov luptă pentru tripla istorică!

Kids Tâmpa este singurul club din Brașov care participă cu succes în Liga Elitelor, la toate categoriile de vârstă. În sezonul 2023 – 2024, pentru prima dată în istoria clubului Kids Tâmpa Braşov, academia de fotbal s-a calificat în playoff cu trei echipe, la U15, U16 şi tineret, la ultimele două, fiind în cărți pentru un loc în semifinale Ligi Elitelor. În Cupa Elitelor, echipa de U16 de la Kids Tâmpa va juca în faza semifinală cu Rapid București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.