Korn a încântat peste 10.000 de fani la Artmania: Show spectaculos în Piața Mare

Formația americană legendară Korn a oferit un spectacol memorabil pe scena Festivalului Artmania din Piața Mare, Sibiu, în fața a peste 10.000 de fani. Sâmbătă seara, Piața Mare a fost plină de iubitori ai rock-ului și metalului care au venit să trăiască emoțiile unice ale unei trupe iconice.

Ediția din acest an a festivalului a avut un line-up de excepție, dar Korn a fost cu adevărat capul de afiș. De la ora 22:30, mii de spectatori, inclusiv adolescenți entuziasmați care s-au aflat în primele rânduri, au fredonat alături de trupa lor preferată hituri celebre precum „Freak on Leash” și „Blind”. Atmosfera a fost electrizantă, iar Jonathan Davis, solistul trupei, a demonstrat o energie debordantă, fiind acompaniat de restul membrilor formației.

Citeste și:  Autoturism de lux, căutat de autoritățile din Germamia, descoperit de poliţiştii de frontieră în România

Publicul a fost încântat și de un moment inedit, când Davis a cântat la cimpoi, aducând un plus de originalitate și surpriză spectacolului. Concertul s-a încheiat în forță cu piesa emblematică „Freak on Leash”.

Fanii au venit din toate colțurile țării, inclusiv din Gorj, Cluj și Timișoara, pentru a fi martori la acest show extraordinar. Pe lângă muzica trupei Korn, participanții au avut parte și de performance-ul trupei Spiritbox și de diverse opțiuni de food and drink disponibile în Piața Mare.

Ca un bonus special, tinerii din primele rânduri au plecat acasă cu bețele toboșarului Ray Luzier, care le-au fost aruncate în public la finalul concertului, aducând o amintire de neprețuit dintr-o seară spectaculoasă.

Citeste și:  Peste 175.000 de persoane şi aproximativ 58.700 de mijloace de transport au tranzitat fro­ntiera în ultimele 24 de ore

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.