Kylian Mbappe a ales noua echipă! Fotbalistul vrea un salariu de 70 de milioane de euro pe an

Kylian Mbappe poate semna gratuit, de la 1 ianuarie, cu orice echipă își dorește, el fiind în ultimele 6 luni de contract cu PSG. Presa internațională a anunțat că francezul este tot mai aproape de Real Madrid, iar „galacticii” sunt dispuși să renunțe la un star al echipei pentru a-i face loc lui Mbappe. Bild, citat de Mundo Deportivo, scrie că superstarul francez a început deja discuțiile cu Real Madrid în privința detaliilor contractului.

Kylian Mbappe are încasări uriașe la PSG, care ajung la 100 de milioane de euro pe an, dar este dispus să accepte un salariu mai ”mic” pentru a juca la Real Madrid.

Real Madrid și-ar fi dat deja acordul să îi plătească nu mai puțin de 125 de milioane de euro la semnătură. Pretențiile lui Kylian Mbappe ridică, însă, unele semne de întrebare privind șansele de finalizare a acestei mutări. În timp ce „albii” sunt dispuși să îi ofere un salariu de 35 de milioane de euro pe an, atacantul echipei naționale a Franței solicită o sumă de două ori mai mare, de 70 de milioane de euro, anunță germanii de la Bild, citați de AS.

Ziarul L’Equipe a anunţat recent că madrilenii îi cer garanţii scrise fotbalistului francez, în cazul în care acesta acceptă să se transfere din vară la clubul spaniol, pentru a se evita astfel situaţia cu care s-au confruntat în 2022, când Mbappe şi-a dat iniţial acordul să vină la Real Madrid, în luna ianuarie, dar la finalul sezonului s-a răzgândit şi şi-a prelungit contractul cu PSG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.