Kylian Mbappe a semnat cu Real Madrid

Kylian Mbappé (25 de ani), unul dintre cei mai talentați fotbaliști ai generației sale, a părăsit oficial Paris Saint-Germain și a semnat un contract pe cinci ani cu Real Madrid.

După luni de speculații și negocieri intense, transferul mult așteptat a fost confirmat de ambele cluburi luni seară. Mbappé, care a devenit o figură emblematică pentru PSG în cei șase ani petrecuți la club, a ales să își continue cariera la gigantul spaniol.

Real Madrid a salutat sosirea superstarului francez, considerându-l un jucător cheie în strategia clubului de a-și menține poziția de lider în fotbalul european și mondial.

„Mbappé este un jucător excepțional, cu un talent și o ambiție ieșite din comun. Suntem încântați să îl avem în echipa noastră și suntem convinși că va aduce un plus de valoare și va contribui la succesul nostru”, a declarat Florentino Pérez, președintele Real Madrid.

Citeste și:  Un tricou-semnătură pentru Jocurile Olimpice de la Paris din 2024

Mbappé își va începe aventura la Real Madrid în sezonul următor, alăturându-se unei echipe de staruri și urmând să evolueze sub comanda antrenorului Carlo Ancelotti. Suporterii așteaptă cu nerăbdare să îl vadă pe teren pe noul lor idol, care promite să aducă un suflu nou și să contribuie la câștigarea de noi trofee.

180 de milioane de euro este cota de piață a lui Kylian Mbappe, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.