La volan prin Feldioara, fără permis de conducere

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, după ce un conducător auto a ignorat semnalele polițiștilor.

Astfel, la data de 10 iulie a.c., în jurul orelor 18.30, în cadrul unor verificări de rutină, polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire al unui autoturism, care circula pe strada Feldioarei din localitatea Satu Nou, comuna Hălchiu, județul Brașov, dar conducătorul auto a ignorat indicațiile polițiștilor, continuându-și deplasarea.

S-a procedat la oprirea autovehiculului și la identificarea conducătorului auto în persoana unui tânăr, de 28 de ani, din localitate, care nu a putut face dovada deținerii permisului de conducere.

Citeste și:  USR propune lege prin care universitățile să asigure 75% din locurile pentru stagii de practică studenților

Drept urmare, polițiștii au procedat la efectuarea de verificări în bazele de date aparținând Poliției Române, ocazie cu care s-a stabilit că acesta nu este posesorul unui astfel de document.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca, la finalizarea acestora, să se propună soluție legală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.