Lansare de carte: „Trezită la viață – Jurnalul unei supraviețuitoare” de Elena Manea, sâmbătă în Piața Sfatului

Sâmbătă, începând cu ora 18:00, la Standul Meleti din Piața Sfatului din Brașov, va avea loc lansarea cărții „Trezită la viață – Jurnalul unei supraviețuitoare” de Elena Manea. Această carte, mai mult decât o simplă poveste, reprezintă mărturia cutremurătoare a singurei supraviețuitoare a unei transfuzii greșite de sânge.

Cartea oferă o relatare detaliată, pe zile, despre cum autoarea a reușit să depășească momentele critice și să revină la viață. Este o lecție de voință, credință și luptă, care dezvăluie parcursul Elenei Manea din cele mai adânci neguri până la lumină.

„Vreau ca această carte să aducă alinare celor aflați în situații limită. Este mărturia că se poate să depășim orice ne iese în cale, iar Dumnezeu nu ne dă mai mult decât putem duce. Vreau să fie ghidul care te însoțește în orice situație dificilă pe care o traversezi. Vei găsi aici instrumentele care mie mi-au salvat viața: rugăciunea, setarea mentală spre vindecare, starea de prezență și de conectare cu sufletul meu. O carte ca un film documentar, în care se arată, oră cu oră, zi cu zi, miracolul revenirii mele la viață. Apoi transformarea mea ca femeie, după un diagnostic dur, o situație la granița morții și divorț,” spune Elena Manea, invitându-i pe toți cei interesați să descopere povestea ei emoționantă și inspirațională despre curaj, credință și puterea de a depăși orice obstacol.

Citeste și:  Programul Festivalului Monodramei Independente 2024 | Centrul Cultural Reduta, între 11-13 octombrie

Cartea Elenei Manea este o lectură obligatorie pentru toți cei care caută speranță și vindecare. Nu ratați lansarea cărții „Trezită la viață- Jurnalul unei supraviețuitoare”, sâmbătă 6 iulie 2024, începând cu ora 18.00, în Piața Sfatului din Brașov.

Mai multe detalii despre drumul Elenei Manea, despre cum a ajuns să ajute alți oameni care trec prin situații limită, găsiți pe elenamanea.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.