Lansarea romanului de ficțiune istorică „Vremea Eroilor”, al lui Emil Laurențiu Drăgoi, la Biblioteca Județeană din Brașov

Brașovenii sunt invitați vineri, 2 august, începând cu ora 18:00, la Biblioteca Județeană „George Barițiu” (etaj, sala de lectură) pentru a-l cunoaște pe scriitorul brașovean, Emil Laurențiu Drăgoi, în cadrul lansării romanului de ficțiune istorică „Vremea Eroilor”.

Romancierul Emil – Laurențiu Drăgoi s-a născut la data de 02 august 1981, în București. A copilărit în Dâmbovița, în apropiere de Curtea Domnească din Târgoviște. Ulterior s-a stabilit în Brașov, iar din anul 2009 a devenit antrenor de fitness & kickboxing și nutriționist în cadrul unei săli de sport. La 01 mai 2019 publică „Din Fier și Suflet” – un ghid sportiv destinat în primul rând începătorilor în fitness. În octombrie 2019 apare primul volum al romanului de ficțiune istorică „Când Spadele se Frâng”. În vara lui 2020 se lansează romanul „Blestemul Corbilor”, iar în toamna aceluiași an vede lumina tiparului și „Când Spadele se Frâng”, vol. II. În octombrie 2021 vine în fața cititorilor cu „Anotimpuri Însângerate” – patru povestiri istorice, câte una pentru fiecare anotimp & punct cardinal. La sfârșitul lui septembrie 2022 publică „Ultimul Războinic”- o biografie romanțată a lui Ioan Vodă al III – lea (zis și cel Viteaz, cel Cumplit sau Ioan Armeanul). Din ianuarie 2021 devine președintele unui club sportiv din Brașov. În data de 07.07.2023 publică romanul istoric – polițist „Șapte”, ce prezintă întoarcerea acasă a unui veteran al Războiului de Independență de la 1877, iar în anul 2024 a sosit și „Vremea Eroilor”.

Citeste și:  FLY LILI oferă reduceri de 20% pentru toate zborurile cu plecare din Brașov

În cadrul evenimentului va fi organizată și o tombolă cu un premiu surpriză, la care vor fi înscriși automat toți cei prezenți.

Intrarea este liberă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.