Lavanda Fest înmiresmează Brașovul pentru al treilea an consecutiv, în perioada 19-21 iulie

Festivalul Lavanda Fest revine în Parcul Nicolae Titulescu din Brașov în perioada 19-21 iulie, aducând un omagiu acestei plante aromatice și producătorilor români. Evenimentul promite o experiență senzorială unică, cu o gamă largă de produse pe bază de lavandă, de la uleiuri esențiale și cosmetice la delicatese și obiecte artizanale.

Peste 100 de producători din toată țara, inclusiv din Brașov, Timișoara, București și multe alte orașe, își vor prezenta creațiile originale, toate având ca element central lavanda. Vizitatorii vor putea descoperi beneficiile calmante și terapeutice ale lavandei, de la relaxarea corpului și curățarea pielii la stimularea creșterii părului și detoxifiere.

„Majoritatea sunt branduri întreprinse de tineri care vor să facă ceva și aici la noi în țară și produc tot felul de minunății, de exemplu brățări, lumânări, accesorii diverse, haine pictate brodate cu lavandă. Avem și delicatese cu lavandă, ciocolată de exemplu. Fiecare stand va avea ceva cu lavandă, pentru că asta este vedeta. Noi am creat Lavanda Fest fix pentru a promova beneficiile acestei plante, pentru că numărul producătorilor deja creștea, dar în aceeași măsură creștea cumva și dezamăgirea că nu aveau o piață. Foarte mulți dintre ei se așteptau ca lavanda să fie ca orice altă cultură de câmp. Ceea ce e total greșit. Nu e cazul, nu vine nimeni să-ți ia lavanda. Le trebuie marketing, branding, investiție în dosare cosmetice, creativitate pentru a realiza produse”, a declarat organizatorul Flori Vioreanu, citat de RRBV.

Citeste și:  Cutremur în această dimineață în România

Programul evenimentului de la Brașov va fi între orele 10:00 și 21:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.