„Liderii de mâine în Țara Făgărașului”, ediția a V-a

Zeci de elevi de clasa a XI-a și a XII-a din Ţara Făgăraşului, care învaţă la Colegiul Național „Doamna Stanca” Făgăraș, Colegiul Național „Radu Negru” Făgăraș, Colegiul Tehnic „Dr. Alexandru Bărbat” Victoria, Liceul „Dr. Ioan Șenchea” Făgăraș, Liceul Teologic Ortodox „Sf. Constantin Brâncoveanu” Făgăraș și Liceul Teoretic „I.C. Drăgușanu” Victoria, însoţiţi de cadre didactice au avut o întâlnire la Consiliul Judeţean Braşov cu vicepreşedintele instituţiei, Todorică Şerban, şi cu prefectul judeţului Braşov, Cătălin Văsii.

Întâlnirea a avut loc în cadrul proiectului „Liderii de mâine în Țara Făgărașului”, ediția a V-a, organizat de Asociaţia Femeilor de Afaceri şi a Femeilor Conducătoare de Întreprinderi Brașov (AFAFCI), care a inclus un modul special dedicat administraţiei publice.

Citeste și:  CJRAE Brașov organizează un webinar dedicat tulburărilor de spectru autist (TSA)

Cu acest prilej, adolescenţii au aflat modul în care îşi desfăşoară activitatea cele două autorităţi, prerogativele pe care le exercită, modul în care colaborează cu celelalte instituţii publice şi administraţii locale, dar şi provocările din activitatea administrativă.

„Viitorul depinde de voi, mai ales că din rândurile voastre se vor alege viitorii lideri. În administraţie este loc pentru oameni noi, pentru tineri care să schimbe din interior sistemul şi mentalităţile. Vă aşteptăm alături de noi, să vă doriţi să lucraţi în administraţie, să vă implicaţi în viaţa comunităţilor în care trăiţi şi să schimbaţi în bine societatea românească”, a fost îndemnul transmis tinerilor de către vicepreşedintele CJ Todorică Şerban.

Citeste și:  Începe un proiect de infrastructură care va deschide calea unei noi conectări rutiere între Braşov şi Sibiu! O alternativă la DN1

După evenimentul de la Consiliul Judeţean, tinerii au făcut o vizită la Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.