Mâine începe evenimentul JAZZ BASTION. TOGETHER Ediția a IV-a

Începând de mâine, se va desfășura JAZZ BASTION. TOGETHER Ediția a IV-a, cel mai așteptat eveniment pentru iubitori de muzică jazz.

Ediția din acest an se caraterizează prin diversitatea culturală a muzicii, prin tema TOGETHER, pentru că muzica aduce întotdeauna împreună artiști și public, indiferent de limbă, naționalitate ori afinități. Astfel, evenimentul aduce 6 concerte, desfășurate între 1 – 29 august 2024, în Bastionul Țesătorilor din Brașov, la care vor participa zeci de artiști reputați din 6 țări (România, Irlanda, Norvegia, Italia, Statele Unite ale Americii și Ungaria). În special, brașoveni se vor bucura de muzicienii: Adrian Nour Band, Ipso Facto, Oddgeir Berg Trio, Lusi Gianluca/Simone Zanchini/Luigi Masciari Trio, Jim Rotondi Quartet și Bagyi Balazs New Quartet.

Citeste și:  Premii în valoare de 2.000 și 5.000 de lei pentru fiecare absolvent care a obținut media 10 la examenele naționale din 2024

Concertele au loc la Bastionul Țesătorilor din Strada George Coșbuc, nr. 9, Brașov, de la orele 19:00, după cum urmează:

  • 1 august – Adrian Nour Band (România)
  • 8 august – Ipso Facto (Irlanda)
  • 16 august – Oddgeir Berg Trio (Norvegia)
  • 17 august- Lusi Gianluca/Simone Zanchini/Luigi Masciari Trio (Italia)
  • 22 august – Jim Rotondi Quartet (SUA)
  • 29 august- Bagyi Balazs New Quartet (Ungaria)

Accesul publicului la evenimente va fi gratuit, în limita spațiului disponibil.

Pe lângă concerte, organizatorii vin cu o altă surpiză: concurs de creație pentru tineri artiști pentru realizarea design-ului unui photoframe care va fi amplasat la Bastionul Artiștilor pe perioada stagiunii. Concursul sa încheat în data de 21 Iulie și caștigătorul se va bucura de o recompensă de 1.500 de lei. Publicul va fi invitat să se fotografieze împreună și să posteze instantaneele pe social media cu hashtag #jazzbastionTOGETHER.

Citeste și:  Autoturism de lux, căutat de autoritățile din Germamia, descoperit de poliţiştii de frontieră în România

JAZZ BASTION. TOGETHER este un proiect finanțat din bugetul Municipiului Brașov, organizat de Asociația „Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România” cu sprijinul partenerilor – Muzeul Judetean de Istorie Brasov și Asociatia Forums.

Detalii pe www.ucimr.ro. sau pe https://www.facebook.com/bastionulartistilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.