Marco Popescu, noul căpitan al FC Braşov, convocat la naţionala României Under 16

Noul sezon începe cu veşti cât se poate de bune pentru Centrul de Copii şi Juniori de la FC Braşov. Marco Popescu a fost convocat la o acțiune a Federaţiei Române de Fotbal

Marco Popescu a fost convocat de FRF, alături de componenții lotului echipei naţionale de Under 16, jucători născuți în 2008, în perioada 19 – 26 august într-un stagiu de pregătire care va cuprinde şi două meciuri amicale contra reprezentativei Ciprului.

Tânărul Marco Popescu tocmai a debutat, săptămâna trecută, pentru FC Braşov într-un meci oficial. Mai mult, la doar 15 ani a purtat pe braţ banderola de căpitan în meciul din Cupa României contra formaţiei AFC Odorheiu Secuiesc. Chiar dacă nu există o statistică oficială în ceea ce privește vârsta căpitanilor din istoria FC Braşov, este foarte probabil ca Marco să fie cel mai tânăr stegar care a purtat banderola pe braţ
Stagiul de pregătire al lotului naţional începe în data de 19 august la Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea. Meciurile contra Ciprului Under 16 sunt programate în datele de 23 şi 26 august.

Citeste și:  Restricții de circulație impuse pe perioada TESS Rally Brașov - Ediția 53

Marco Popescu este la prima convocare a lotului de Under 15, însă sezonul trecut a făcut parte din lotul echipei de U15, şi a participat cu echipa naţională la toate stagiile de pregătire.
Marco Popescu evoluează pe postul de atacant lateral stânga şi a fost crescut la echipele de juniori de Ionuţ Mitroi, şeful Centrului de Copii şi Juniori de la FC Braşov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.