Massif 2024. Cumperi 2 bilete la un super preț

Massif, cel mai mare festival de muzică dintr-o stațiune montană din România, își va redeschide porțile în perioada 14-17 martie 2024, în Poiana Brașov. Cea de-a doua ediție a celui mai mare festival de muzică dintr-o stațiune montană vine cu o abordare inedită și cu multe activități și momente de neuitat pentru iubitorii de muzică, distracție și munte.

Shimza, GORDO, Wilkinson, Dub FX feat. Woodnote, Grigoré, Chase & Status, Mahmut Orhan, Netsky și Valeron sunt artiștii confirmați. Alături de ei, cele mai apreciate nume din industria românească se alătură lineup-ului, precum Puya, CTC, Deliric x Silent Strike, Dirty Nano, Grasu XXL, HVNDS, Șuie Paparude și The HollyGood Gang.

Pentru că se apropie Dragobetele, organizatorii au pregătit și o surpiză:

1=2. Cumperi 2 bilete la un super preț!

Bilete: https://bemassif.com/tickets.html

Prima ediție a festivalului Massif a adunat peste 38.000 de iubitori ai muzicii, distracției și muntelui, în cele 3 zile de show-uri și concerte live din Poiana Brașov. Peste 100 de artiști români și internaționali au animat atmosfera la scenele de la baza pârtiei și la apres-ski-urile partenere. În timpul festivalului, participanții s-au bucurat de o diversitate de genuri muzicale: de la muzică electronică, folclor experimental, rap, trap, disco, rock și pop.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.