Miercuri se deschide sezonul de schi din Sinaia

Mâine, 10 ianuarie, se deschide sezonul de schi din Sinaia. Administratorii domeniului schiabil anunţă că au fost amenajate primele patru pârtii, în acest sezon de iarnă. Este vorba despre pârtiile Lăptici 1, Lăptici 2, Varianta şi Soarelui 2. Instalaţiile vor funcţiona până la ora 17.00, respectiv 16.30 cele de sus, şi 16.00 Valea Soarelui, anuntă administratorii.

Administratorii domeniului schiabil atrag atenţia asupra faptului că miercuri şi joi schiorii au cele mai mari şanse de a se bucura de vreme bună, în weekend prognozele arătând că vântul va bate cu putere. Când vântul suflă cu putere, instalaţiile de transport pe cablu nu pornesc, întrucât funcţionarea lor nu se poate face în condiţii de siguranţă.

Citeste și:  Până pe 30 aprilie sunt deschise înscrierile pentru a obține un permis gratuit de călătorie cu trenul Discover EU

Stațiunea Sinaia este cunoscută pentru domeniul schiabil complex, având pârtii cu grade diferite de dificultate care se întind de la Cota 2000 până la Cota 1000, precum şi în Valea Soarelui şi Valea Dorului. Datorită altitudinii, stratul de zăpadă se conservă până târziu, în primăvară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.