Mircea Dinescu și Grigore Leșe vin astăzi la Brașov, pentru un dialog literar-muzical de excepție în Piața Brassaï 

Piața Brassaï din Brașov va fi gazda unui eveniment cultural de excepție astăzi, 20 iulie, începând cu ora 18:00. Mircea Dinescu și Grigore Leșe, doi titani ai culturii românești, vor urca pe scenă pentru un dialog literar-muzical inedit, oferind o după-amiază memorabilă în cadrul Festivalului #CULTURAMA.

Publicul este invitat să se bucure de o incursiune în universul poetic al lui Mircea Dinescu, unde poezia de dragoste și de război va prinde viață. Grigore Leșe va acompania magistral versurile cu acorduri muzicale, creând o atmosferă magică și emoționantă.

Pe lângă poezie și muzică, nu va lipsi nici umorul fin al lui Mircea Dinescu, care va condimenta seara cu glume și anecdote din viața sa bogată.

Citeste și:  Unu din cinci decese în rândul copiilor mai mici de un an din Europa și Asia Centrală, legat de poluarea aerului – UNICEF

O seară memorabilă sub cerul liber

Acest eveniment special este o ocazie unică de a-i asculta pe doi dintre cei mai importanți artiști ai României în dialog. Mircea Dinescu și Grigore Leșe sunt nume de referință în cultura românească, iar spectacolul lor va fi cu siguranță un moment memorabil pentru toți cei prezenți.

Intrarea la eveniment este gratuită, așadar nu ratați șansa de a participa la o seară de poezie, muzică și umor de excepție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.