Mircea Geoană n-a ocolit niciun subiect! Discurs despre banii publici și modelele Becali, Șucu, Hagi

Mircea Geoană (66 de ani) viitor candidat la președinția României, ipostază pe care a mai îmbrățișat-o fără succes și în 2009, a abordat situația la zi din sportul românesc în cadrul podcastului „Vin de-o poveste”, moderat de Radu Țibulcă. Omul care a demisionat recent din funcția de secretar general adjunct al NATO e așteptat să-și anunțe în scurt timp candidatura la alegerile prezidențiale, scrie gsp.ro.

Cu mai puțin de trei luni înaintea primului tur al alegerilor prezidențiale, Mircea Geoană încă n-a făcut un anunț oficial cu privire la candidatura sa, cu toate că indiciile duc către o prezență a fostului lider PSD pe buletinele de vot, de data aceasta în postura de independent. Cum percepe el situația sportului din România și ce concepții are?

Citeste și:  ACS Carla Ritmic Gim Brașov - titlu de Vicecampioană Națională prin Miruna Popescu si calificare la Cupa României la gimnastică ritmică cu 4 sportive

GSP.ro a parcurs intervenția lui Geoană din podcastul citat și aduce în prim plan principalele declarații făcute de politician pe teme legate de sport, infrastructură și bani publici, precum și viziunea acestuia despre modelele de business din fotbal, de la abordările lui Gigi Becali și Dan Șucu până la nemulțumirile lui Gheorghe Hagi legate de neimplicarea sectorului privat.

Geoană a mai candidat pentru președinția României și în 2009, când a fost învins la limită de Traian Băsescu, deși anunțase în discursul său că a obținut victoria. „În sfârşit, avem un preşedinte cu adevărat rapidist, nu unul vopsit”, spunea atunci George Copos, fostul patron al Rapidului.

Citeste și:  ACS Carla Ritmic Gim Brașov - titlu de Vicecampioană Națională prin Miruna Popescu si calificare la Cupa României la gimnastică ritmică cu 4 sportive

Citește continuarea articolului aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.