Modificări de program și trasee la transportul public (RATBV), duminică, cu ocazia ”Crosului 15 Noiembrie”

RATBV S.A. își adaptează programele și unele trasee de transport pentru data de 13 noiembrie 2022 la condițiile în care în municipiul Brașov se va desfășura o nouă ediţie a ”Crosului 15 Noiembrie”. Astfel, în intervalul 09.30 și aproximativ 13.30, circulaţia mijloacelor de transport în comun ce deservesc mai multe linii va fi modificată sau suspendată.

Astfel între orele 09.30 şi aproximativ 13.30 va fi suspendată circulaţia mijloacelor de transport de pe liniile 1, 2, 2B, 4, 5, 6, 7, 16, 17, 22, 31, 32, 34, 36, 37, 50, 52 și 54.

Pentru a asigura rute de transport alternative, în intervalul orar 09.30 – aproximativ 13.30, RATBV va devia unele linii, după cum urmează:

  • autobuzele de pe linia 35, pe ambele sensuri de deplasare, vor circula pe traseul: Gară – Bulevardul A. Vlahuţă – Bulevardul Saturn – Calea Bucureşti – Dârste – Noua și retur;
  • autobuzele de pe linia 41, pe sensul spre Strada Lujerului, vor circula deviat pe Strada Lungă – Stadionul Tineretului – Strada Lujerului;
  • autobuzele de pe linia 34B vor circula doar pe tronsonul Gemenii – Izvor și retur;
  • autobuzele de pe linia 25 vor circula între capătul de linie Avantgarden și terminalul ”Saturn”, fără a mai parcurge tronsonul Panselelor – Roman – Carrefour;
  • autobuzele de pe liniile metropolitane 612 (Brașov – Tărlungeni – Purcăreni) și 620 (Brașov – Budila) vor avea capăt de linie în terminalul ”Saturn” (nu mai ajung în terminalul ”Roman”).
Citeste și:  „Povești și colinde”, astăzi, la Muzeul „Casa Mureşenilor” din Brașov

De menționat faptul că pe parcursul desfășurării competiției sportive va fi realizată o suplimentare a numărului de autobuze care circulă pe liniile 23 și 35.

Angajații RATBV S.A. vor depune toate eforturile pentru ca, imediat după ce se va finaliza competiţia sportivă, să asigure circulaţia mijloacelor de transport în comun pe toate liniile conform orarului corespunzător unei zile de duminică. De asemenea, RATBV S.A. îşi cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat şi le mulţumeşte pentru înţelegerea arătată. În funcţie de eventuale măsuri operative dispuse de Poliţia Rutieră sau organizatori, mai pot apărea unele schimbări în traseele operate de societatea noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.