Mulți români nu își permit un weekend la Brașov. Care sunt costurile

Chiar dacă peisajul nu este alb în Brașov, localnicii și turiștii simt spiritul Crăciunului. Miroase a vin fiert, cozonac și scorțișoară, iar cei care vor zăpadă o vor găsi sus, în Postavaru. Cea mai bună ofertă de schi este în Poiana Brașov – începătorii pot exersa pe pârtiile de jos, din stațiune, iar cei mai antrenați au suficientă zăpadă în zona superioară a masivului Postăvaru.

Cei care își doresc o experiență mai urbană au la dispoziție un patinoar, abia deschis, în centrul Brașovului. Arată deosebit, iar atmosfera este pe măsură. Ringul este acoperit cu o plasă de lumini strălucitoare și găzduiește un brad împodobit. Atât intrarea, cât și patinele sunt gratuite.

Citeste și:  Brașovul capătă noi aripioare: Zboruri directe spre Madrid din această iarnă!

Cheltuiala pentru un weekend la Brașov, cu cazare, mese la restaurant, schi și alte distracții se ridică la 1000 de lei de persoană, notează Știrile ProTv. Aceasta, este, de altfel, suma maximă pe care o alocă 80% dintre români vacanței de iarnă, după cum arată un sondaj recent. Cu un asemenea buget, 73% spun că nu vor pleca în concediu, iar 7% își vor petrece zilele libere la rude, potrivit sursei citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.