Muzeul Sportului și Turismului Montan, deschis și astăzi, până la ora 20:00

Fie că sunteți brașovean sau turist aflat în vizită la poalele Tâmpei, și astăzi aveți ocazia de a vizita Muzeul Olimpia, primul muzeu din România dedicat exclusiv sportului și turismului montan!

Muzeul este deschis publicului până la ora 20.00, iar intrarea este gratuită. Aici, veți avea șansa de a descoperi o colecție impresionantă de piese de patrimoniu istoric sportiv, dar și de a afla poveștile fascinante din spatele exponatelor.

Printre cele mai vechi și valoroase exponate se numără diploma de la Jocurile Olimpice de Iarnă St. Moritz din 1928, cupa Maratonului Balcanic din 1935, o rachetă de tenis din perioada interbelică și placheta pentru campioana României la handbal din 1937.

Citeste și:  Amenzi de 11.000 de lei pentru nereguli la un loc de joacă din Brașov, date de comisarii de la Protecţia Consumatorilor

Muzeul Olimpia este o destinație ideală pentru cei pasionați de sport, istorie și cultură, dar și pentru cei care doresc pur și simplu să se bucure de o experiență educativă și relaxantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.