Naționala de polo a României se pregătește intens la Brașov pentru Jocurile Olimpice

Echipa națională de polo a României a dat startul pregătirilor intensive pentru Jocurile Olimpice de la Paris, care vor avea loc în această vară. Sub îndrumarea antrenorului Bogdan Rath, tricolorii se vor antrena în perioada 3-9 iunie la Poiana Brașov și la bazinul Olimpic din Brașov, urmând ca între 10 și 23 iunie să continue pregătirea la Complexul Olimpic Sydney 2000 din Izvorani.

Printre jucătorii convocați se numără și doi sportivi cu legături strânse cu Brașovul: Vlad Georgescu și Nicolae Oanță, ambii foști componenți ai echipei Corona Brașov.

După stagiul de pregătire de la Brașov, naționala de polo va pleca în Italia, unde va disputa primele meciuri amicale și un meci oficial, în perioada 24-27 iunie. Ultimul turneu de pregătire înainte de Jocurile Olimpice va avea loc în luna iulie, la Sabac.

Citeste și:  Un tricou-semnătură pentru Jocurile Olimpice de la Paris din 2024

2 thoughts on “Naționala de polo a României se pregătește intens la Brașov pentru Jocurile Olimpice

  1. l-as mai adauga pe Neamtu Andrei, care si-a inceput cariera la seniori alaturi de Corona Sportul Studentesc, iar demni de mentionat ca fiind macar un an jucatori ai Brasovului, Marius Tic si David Bota

  2. l-as mai adauga pe Neamtu Andrei, care si-a inceput cariera la seniori alaturi de Corona Sportul Studentesc, iar demni de mentionat ca fiind macar un an jucatori ai Brasovului, Marius Tic si David Bota

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.