Noaptea de Înviere va fi una cu cer senin și temperaturi de peste 10 grade în toată țara

Meteorologii aduc vești bune pentru cei care sărbătoresc Paștele: noaptea de Înviere va fi una frumoasă, cu cer senin și temperaturi de peste 10 grade în toată țara. În Brașov vor fi aproximativ 12°C.

Deși mâine seară va mai ploua la munte și în vestul țării, temperaturile vor începe să crească semnificativ. Prima zi de Paști va fi una în general frumoasă, cu ploi doar în zonele montane și submontane. Luni, a doua zi de sărbătoare, temperaturile vor atinge valori de vară în majoritatea regiunilor, depășind 25 de grade Celsius.

Mihai Timu, de la Administrația Națională de Meteorologie, declară: „La miezul nopții, când se va lua lumină, va fi o vreme destul de bună, fără nori, fără precipitații, fără vânt și temperaturile estimăm a fi în jurul sau ușor peste 10 grade, în mare parte din țară.”

Citeste și:  Primăria amenajează 300 de locuri de parcare noi în cartierele Astra, Florilor și în zona Mircea cel Bătrân – Emil Racoviță

Astfel, românii se pot bucura de un Paște cu vreme caldă și însorită, perfectă pentru a petrece timp cu familia și prietenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.