O adolescentă vândută de familie pentru căsătorie a apelat la poliție pentru a reclama că a fost abuzată

Caz șocant în Mehedinți, acolo unde o fată de 17 ani a sunat la poliție pentru a anunța că a fost abuzată. Agresorul ar fi chiar băiatul de 16 ani cu care urma să se căsătorească, în urma unei tranzacții care a avut loc între familiile celor doi minori, potrivit Televiziunii Române.

Familia băiatului de 16 ani a venit din Franța în comuna Vlădaia din Mehedinți ca să găsească o soție pentru acesta. Din ce spun martorii și autoritățile, s-ar fi înțeles cu o altă familie, care avea o fată de 17 ani. Contra unei sume de bani, tânăra a ajuns în casa băiatului. După câteva zile a sunat la poliție și a anunțat că a fost abuzată. Ajutată de psihologii de la Protecția Copilului, ea a povestit ce i s-a întâmplat, mai notează sursa citată.

Citeste și:  Timp de o lună, Brașovul devine o imensă galerie de artă

În prezent, poliția anchetează cazul și a deschis dosar penal pentru viol. Deocamdată, fata se află la un centru pentru minori, unde este consiliată psihologic și primește îngrijiri.

119 – NUMĂR UNIC DE URGENŢE PENTRU COPII

În caz de urgenţă, apelaţi numărul Telverde 0800 500 333 destinat victimelor violenţei domestice, iar la numărul de urgență 119 se pot semnala cazurile de abuz asupra copiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.