O nouă comunitate de business a început să se dezvolte în Brașov – Clubul de afaceri Brașov by C.P.ESG.R.

Joi 14 martie, la Camera de Comerț și Industrie Brașov, a avut loc prima întâlnire a antreprenorilor și oamenilor de afaceri invitați de Consiliul Patronatelor ESG din România să construiască împreună “Clubul de afaceri Brașov by C.P.ESG.R.”

În cadrul evenimentului, realizat cu sprijinul lui Radu-Valentin Paul – Asociația Brasovul Altfel, a fost prezentată activitatea organizației patronale, după care fiecare dintre cei 23 de participanți a avut ocazia să facă o scurtă prezentare a activității, dar și a dificultăților și provocărilor cu care se confruntă.

Vom pune accent în continuare pe schimbul de experiențe și idei care să conducă la identificarea oportunităților de dezvoltare a afacerilor și la proiecte și programe de acțiuni comune.

Citeste și:  Cum arată vacanța de Paște după intrarea în spațiul Schengen: Luna mai vine cu schimbări în preferințele de călătorie ale românilor

Consiliul Patronatelor ESG din România este o organizație patronală care pune accent pe dezvoltarea afacerilor membrilor și crează structurile organizatorice care să faciliteze sprijinul reciproc între membri. Avem dezvoltate patru cluburi de afaceri în București, astăzi suntem la Brașov, este programat Clubul de afaceri Iași. Ne-am propus pentru anul curent să ajungem în 10 orașe mari din România.

O statistică arată că, la nivel global, între 16 și 40% din lead-urile de clienți noi provin din activitățile de business networking.

Vino alături de noi să ne cunoaștem și să creștem împreună, să construim o voce a mediului de afaceri: https://cpesgr.ro/ .” a arătat Cezar Iulian Armașu, Director general Consiliul Patronatelor ESG din România.

Citeste și:  Caravana Shakespeare sosește la Brașov și aduce, în premieră, „Operele complete ale lui Shakespeare”

Pentru fiecare întălnire lunară se propune o prezentare tematică sau prezentare de companie, alături de activitățile de business networking. De acesta dată am audiat o prezentare a fondului de investiții CERTINVEST.

În cadrul discuțiilor libere mai mulți participanți s-au arătat interesați de subiectul ESG, respectiv de mecanismale prin care implementarea ESG în companii pot aduce beneficii pentru afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.