Oameni din diverse domenii se reunesc la Brașov pentru a discuta despre „dreptate în sens larg”

Brașovul devine săptămâna viitoare gazda spectacolului Oamenii Dreptății (OD) – show-ul de storytelling care aduce pe scenă de la profesioniști din justiție, jurnaliști sau profesori, la activiști, antreprenori, artiști sau creatori digitali. Luni, 14 octombrie, de la ora 19:00 la Sala Operei se spun povești despre experiențe trăite în profesii sau în viața de zi cu zi. Spectacolul este completat de momente de poezie și film scurt și se încheie cu un mini-recital al trupei Eyedrops.

Urcă pe scena din Brașov, între alții, Sabina Baciu (manager cultural),  echipa Politica la Minut (Vlad Adamescu și Răzvan Petri), Andrei Dosa (poet), Andrada Cilibiu (activistă), Anca Iosif (jurnalist), Cătălina Uță (expert politici publice), Simona Ștefaniu (procuror), Simona Delegeanu (artist).

Citeste și:  Decizii importante ale Comitetului de Monitorizare al Programului Interreg VI-A România-Bulgaria

Vei asculta, între altele, povești despre copii și infractori, cât de complicat este să fii femeie și să faci alegeri, cum doare abandonul și de ce avem un muzeu pentru asta, cum măsurăm succesul și ce înseamnă el, cum mai avem grijă (sau nu) de mediu.

Scopul spectacolului este să ofere publicului situații reale, care să creeze emoție, empatie și să dea curajul celor din sală să se implice în cazuri în care văd nedreptate: în comunitățile în care trăiesc, la școală, la birou, acasă.

Ultimele bilete pot fi achiziționate de pe Eventbook: https://eventbook.ro/other/bilete-oamenii-dreptatii-brasov. Elevii și studenții pot aplica codul de reducere OD24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.