Oportunitate gratuită de Transformare Digitală pentru firmele locale din domeniile Producție, Smart City și eHealth

Firmele locale care activează în domeniile producție, smart city sau eHealth au acum o șansă unică de a-și îmbunătăți gratuit procesele de afaceri, produsele și serviciile prin intermediul tehnologiilor digitale. Această oportunitate vine în contextul unui nou proiect de transformare digitală finanțat de Uniunea Europeană și implementat în parteneriat cu autoritățile locale și regionale.

Compania ta poate să treacă la următorul nivel de eficiență prin FIT EDIH (Futures of Innovation Technologies European Digital Innovation Hub), singurul Centru European de Inovare Digitală din Regiunea Centru aprobat de Comisia Europeană. În această calitate sprijinim întreprinderile să răspundă provocărilor digitale și să devină mai competitive.

FIT EDIH se adresează IMM-urilor din Regiunea Centru care doresc să treacă la următorul nivel de eficiență utilizând tehnologii digitale. Pentru acestea, oferim în mod gratuit pachete de servicii specializate în următoarele direcții:

  • Demonstrarea și testarea tehnologiilor digitale
  • Sprijin în accesarea de finanțări pentru digitalizarea afacerii tale
  • Competențe digitale
  • Conectarea la ecosistemul de inovare.
Citeste și:  USR propune lege prin care universitățile să asigure 75% din locurile pentru stagii de practică studenților

Pentru a fi identificate nevoile reale de digitalizare ale firmei tale și pentru a putea primi în viitor cel mai potrivit sprijin în transformarea digitală, poți completa un scurt chestionar pe care îl găsești:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.