Organizatorii UNTOLD lansează a doua ediție a campaniei „Soul Ticket”, oferind 100 de abonamente General Access pentru fani

După succesul primei ediții, campania „Soul Ticket” revine pentru a doua oară, oferind 100 de abonamente General Access pentru fani pasionați ai festivalului UNTOLD.

În cadrul acestei campanii, organizatorii încurajează fanii să împărtășească povești emoționante despre dorința lor arzătoare de a participa la acest eveniment muzical de amploare. Fie că este vorba despre propriile lor experiențe sau despre povestea unui cunoscut care nu a avut șansa de a ajunge la festival, organizatorii așteaptă povești care să reflecte bucuria personală pusă în plan secundar, visurile neîmplinite și dorința de a fi parte din această experiență unică de festival.

Cei 100 de câștigători vor fi selectați în intervalul 10 – 14 iunie 2024, iar abonamentele General Access vor oferi posibilitatea de a trăi întreaga magie a festivalului UNTOLD 2024, care va avea loc între 8 și 11 august în Cluj-Napoca. Cu o gamă variată de artiști și experiențe, UNTOLD promite patru zile și patru nopți memorabile într-un carusel de emoții alături de fani din întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.