Pe 14 august, în Piața Sfatului, comunitatea vibrează la Vibes Fest

Pe 14 august, în Piața Sfatului, comunitatea vibrează la Vibes Fest! Celebrăm proiectele cu ajutorul cărora întreaga Zonă Metropolitană se dezvoltă prin educație și implicare, alături de peste 10.000 de participanți, într-o zi de experiențe și energie.

„Sărbătorim tot ceea ce putem realiza împreună, alături de MC Răzvan Stroe & THREEBAL! Deja parte din tradiția Vibes, MC Răzvan Stroe ne va ajuta să ne reamintim de energia care ne unește, de ce putem construi când suntem aproape unii de alții, de experiența unică comunității noastre. Anul acesta el vine în Piața Sfatului alături de THREEBAL pentru o experiență muzicală în comunitate care va marca cea mai ambițioasă ediție a festivalului”, transmit organizatorii.

Citeste și:  Un bărbat din județul Brașov a fost arestat pentru acte de violență

Întâlnirea cu MC Răzvan Stroe & THREEBAL este programată de la ora 18:45, iar agenda completă a evenimentului este disponibilă aici.

Vibes Fest 2024 va fi pentru încă un an la rând ziua experiențelor care reunește oamenii în jurul unor inițiative posibile doar prin curajul brașovenilor de a spera la mai bine. Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov, alături de Municipiul Brașov și partenerii evenimentului din mediul privat, public-administrativ, cultural și din sfera ONG invită întreaga comunitate a Zonei Metropolitane Brașov să simtă energia și să trăiască experiența Vibes Fest, pe 14 august în Piața Sfatului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.