Pensiile întârzie două zile

Plata pensiilor prin Poşta Română se va face luna aceasta până în data de 17 ianuarie 2019, fiind decalată cu două zile, însă întârzierea este justificată, susţine ministrul Muncii, Marius Budă, precizând că 1 şi 2 ianuarie au fost sărbători legale.

„Au fost închise conturile în Trezorerie. Ţinând cont de faptul că 1 şi 2 au fost sărbători legale, este o întârziere justificată, nu este o întârziere venită din alte motive. S-au făcut deschiderile de conturi, s-au făcut plăţi de către Poşta Română. Începând de săptămâna aceasta, cu precizarea că se va lucra sâmbătă, 12 ianuarie 2019, se vor relua plăţile şi vor intra în grafic. Practic plăţile trebuiau închise în data de 15. Luna aceasta şi doar luna aceasta, se vor închide în data de 17, cu două zile decalate”, a explicat Marius Budăi, pentru Agerpres.

Citeste și:  Președinta Republicii Moldova: România, de-a lungul anilor, ne-a iubit necondiţionat, fără a aştepta lauri şi beneficii

El a subliniat că pensionarii care încasează banii în cont, care îşi vor ridica banii de la bancomate cu cardul, vor avea aceeaşi zi de plată, fără nici o întârziere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.