Performanțe de excepție pentru juniorii Clubului Sportiv Dinamo București – Centrul Sportiv Brașov, la Campionatele Naționale de Copii și Juniori

În perioada 12-21 aprilie 2024, ochii pasionaților de șah s-au îndreptat către Eforie Nord, unde a avut loc unul dintre cele mai prestigioase evenimente din lumea șahului juvenil: Campionatele Naționale de Copii și Juniori. Timp pe 10 zile intense și pline de șah, aproape 600 de copii și juniori, cu vârste cuprinse între 5 și 20 de ani s-au întrecut pentru titlurile naționale, iar la finalul celor 9 runde, am aflat cine sunt campionii celor 4 probe desfășurate: șah classic, șah rapid, șah blitz și dezlegări.

În acest cadru competitiv de excepție, tinerii talentați ai Clubului Sportiv Dinamo București – Centrul Sportiv Brașov au strălucit câștigând 20 de medalii și demonstrând încă o dată calibrul și dedicarea lor pentru acest sport nobil.

Juniorii din cadrul clubului, antrenați de Marele Maestru Internațional Nanu Ciprian, și-au depașit limitele, obținând rezultate remarcabile, care îi plasează în elita șahului juvenil din țară. Performanțele lor de excepție au fost salutate și apreciate în întreaga comunitate șahistă. Iată juniorii cu care ne mândrim:

Citeste și:  Creștinii ortodocși și greco-catolici celebrează Sâmbăta Mare, pregătindu-se pentru Învierea Domnului

·       Magold Filip (U16) a cucerit două medalii de aur la probele de Dezlegări și Blitz și o medalie de argint la Șah Clasic, demonstrând o abilitate remarcabilă de a-și controla emoțiile și o pregătire meticuloasă.

·       Maria Lia Alexandra (F16) s-a remarcat prin obținerea a trei medalii de aur la probele de Șah Clasic, Șah Rapid și Dezlegări, însoțite de o medalie de argint la Blitz, demonstrând o maturitate și o determinare demne de admirație.

·       Aldea Maria Antonia (F14) a strălucit cu două medalii de aur la Șah Clasic și Șah  Blitz și o medalie de argint la Șah  Rapid, demonstrând că este printre cele mai bune jucătoare de la categoria să.

Citeste și:  Creștinii ortodocși și greco-catolici celebrează Sâmbăta Mare, pregătindu-se pentru Învierea Domnului

·       Antal Hunor (U20) a adus acasă o medalie de argint la Dezlegări și o medalie de bronz la Șah Rapid, confirmându-și calitățile și abilitățile în fața unei competiții acerbe.

·       Anghel Maria (F20) s-a remarcat prin obținerea unei medalii de aur la Dezlegări și două medalii de bronz la Șah Rapid și Șah Blitz, la ultimul ei campionat de juniorat la care participă.

·       Avram Corbu Ioana (F10) a obținut două medalii de bronz la Șah Clasic și Șah Blitz, promițând să fie o prezență puternică și în urmatoarele competiții.

·       Marcu Daria (F14) a cucerit  o medalie de argint la Șah Rapid și evidențiindu-se prin concentrare de excepție în cadrul competiției.

·       Sida Flavia (F14) a strălucit cu o medalie de aur la proba de Dezlegări, demonstrând o capacitate deosebită în rezolvarea diagramelor din cadrul concursului.

Citeste și:  Creștinii ortodocși și greco-catolici celebrează Sâmbăta Mare, pregătindu-se pentru Învierea Domnului

·       Costescu Mihnea Costantin (U18) ) a adus acasă o medalie de bronz la Șah Rapid, evidențiindu-se prin abilitățile sale strategice remarcabile.

·       Veress Armand (U18) a obținut  o medalie de bronz la proba de Dezlegări, ilustrând un nivel ridicat de pregătire și o capacitate deosebită în rezolvarea diagramelor.

·       Ivașcu Andreea ( U16) a obținut o medalie de bronz la proba de Dezlegări, completând seria de succese a clubului cu o performanță notabilă.

Aceste rezultate impresionante nu sunt doar o dovadă a talentului și efortului individual, ci și a sprijinului și pregătirii de excepție oferite de Clubul Sportiv Dinamo București – Centrul Sportiv Brașov. Performanțele lor strălucite nu fac decât să confirme că șahul rămâne unul dintre cele mai fascinante și competitive domenii sportive, iar tinerii noștri sunt gata să se ridice la înălțimea provocărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.