Perfuzat și periculos: Șeful CJPC Brașov, oprește de la consum șuncă posibil alterată, în spitalul în care este internat

Șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Brașov, tratat cu mâncare ce ridică suspiciuni de alterare, la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov.

Aflat în internare la unitatea medicală, șeful CJPC Brașov a avut parte de un meniu pentru care orice restaurant ar fi primit o amendă sau chiat suspendarea activității. Este vorba despre o bucată de șuncă ce prezintă modificări organoleptice.

Sorin Susanu a fotografiat meniul dubios și l-a postat pe pagina sa de Facebook. Șeful CJPC Brașov a promis că nu va lăsa lucrurile așa și chiar dacă este în perfuzii și intubat se va îngriji de siguranța brașovenilor.

Sotin Susanu a dispus o verificare a meniului Spitalului de Boli Infecțioase în care este internat.

Citeste și:  Elevii dintr-o comună brașoveană primesc biciclete noi într-o mișcare pentru sănătate și mediu

„Probabil defect profesional….. de câteva zile, mâncarea oferită bolnavilor internați in Spitalul de Boli Infecțioase Brasov a devenit mult mai proasta decât era in urma cu ceva timp (zile). Discutam despre calitate care trebuie sa fie la standarde maxime in astfel de situații. Ar fi păcat ca efortul susținut al doctorilor si cadrelor medicale care îngrijesc cu maxim devotament pacienții sa fie umbrit de posibile produse neconforme care in mod clar ar agrava starea medicală si așa precară in care se afla pacienții de aici. Am sa atașez o poza cu “șunca” care din punct de vedere organoleptic poate ridica anumite semne de întrebare. Ma voi implica pentru binele pacienților cu tot ceea ce pot”, a scris Sorin Susanu pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.