Petrecere în Piața Sfatului, de Revelion! Cei mai cunoscuți DJ din Brașov vor mixa, iar R.O.A., show-ul de lasere și artificiile vor fi capetele de afiș

Distracția începe în Piața Sfatului încă din 30 decembrie, cu DJ-ul brașovean Cosmin Soare și DJ Lexu, unul din cei mai în vogă DJ din România. Partydul Kiss FM îi va ține în priză pe cei din Piața Sfatului până spre ora 22.00. Este doar o pregătire a nopții dintre ani, când Trupa 6, Paul Groove, DJ Dark și MC-ul Marian Maican vor întreține atmosfera până la show-ul de lasere conceput de Tom Brânduș, care se va produce cu 10 minute înainte de ora 0.00. Mii de artificii vor lumina cerul Brașovului, apoi R.O.A. va ține petrecerea cel puțin până după ora 1.00.

Programul din 30 decembrie va fi înregistrat și transmis pe KissFM România în aceeași seară, între orele 22.00 și 24.00, iar cel de Revelion va fi difuzat live pe Kiss TV și Kiss FM România.

„Și anul acesta, Revelionul din Brașov se aude și se vede în toată țara, pentru că va fi transmis live de posturile naționale, Kiss TV și Kiss FM, unde toată România va putea urmări spectacolul din Piața Sfatului. Vom avea muzică cu DJ-i brașoveni, Trupa 6, show de lasere, artificii, concert ROA. Anul acesta, petrecerea începe încă din 30 decembrie, pentru că și în această zi va fi distracție și muzică electronică în Piața Sfatului, alături de partenerii noștri de la KissFM. Vă invit pe toți, brașoveni și turiști, să petrecem clipe minunate în Piața Sfatului și să ne bucurăm de acest moment special al anului!“, a declarat primarul Allen Coliban.

În 31 decembrie, în Piața Sfatului vor urca pe scenă Trupa 6, DJ Paul Groove, DJ Dark și MC Marian Maican, ROA, care va cânta aproximativ 70 de minute. Cu 10 minute înainte de trecerea dintre ani, artistul vizual Tom Brânduș le va oferi celor din Piața Sfatului un fascinant spectacol de lumini și lasere. La ora 0.00, artificiile vor lumina cerul de deasupra Centrului Vechi și din cartierele Tractorul și Bartolomeu, într-un spectacol de opt minute foarte intense, cu efecte pirotehnice precum jerbe, vulcani, comete, palmieri, sălcii plângătoare de diferite culori, coroane colorate, dalii multicolore, diferite efecte de tunet, efectul de coadă colorată sau pârâitoare. Artificiile vor fi trase din Cetățuie, Turnul Alb, Coresi și Bartolomeu, la înălțimi între 50 și 250 metri, la o cadență medie de tragere de 400 -500 lovituri pe minut.

Citeste și:  Brașovul se pregătește de o ediție jubiliară a Oktoberfest: 15 ani de bere, muzică și distracție bavareză!

Programul celor două zile este următorul:

30 decembrie:

  • 18.00   DJ Cosmin Soare
  • 19.00   DJ Lexu
  • 20.00   Partydul Kiss FM (120minute)

31 decembrie

  • 19.00   Muzică ambientală
  • 19.45   Trupa 6
  • 20.30   DJ Paul Groove
  • 22.00   DJ Dark
  • 23.51   Laser show
  • 00.0     Artificii
  • 00.15   R.O.A.

Cine sunt artiștii care vor participa la cele două zile de petrecere?

Partydul Kiss FM se scrie cu “y” de la “party” pentru că ei, de fapt, cu asta se ocupă!. OLiX, aka Oliver Simionescu, DJ și membru fondator, și Dan Fințescu (MC și manager) sunt cei doi oameni care, într-o seară de acum vreo 15 ani s-au gândit să încerce să transmită party-uri din cluburi în direct pe Kiss FM. Doar câteva luni mai târziu, agenda lor era plină pe multe weekenduri în avans. Început ca un proiect destinat exclusiv României, în 2014 Partydul Kiss FM și-a continuat dezvoltarea, ajungând și în Belgia, Italia și Spania. De asemenea, au început să fie chemați la festivaluri foarte mari de muzică și/sau sport: The Color Run, Holi Romania, Urbatlon, Life in Color, Neversea și Untold. Muzica de la Partydul Kiss FM este strict legată de starea de spirit a oamenilor pe care îi au în față. Desigur că pun hiturile pe care toată lumea le așteaptă de la ei, dar în tracklistul lor există și piese (de la rock la deep house) care le sunt inspirate de reacțiile oamenilor, de felul în care ei se distrează.

Muzician și artist vizual, Tom Brânduș a obținut o diplomă de master de la Universitatea de Muzică din București, după care a studiat producția muzicală la Colegiul de Muzică Berklee din Boston. A realizat producții pentru cele mai mari teatre și opere din România și a lucrat și în proiecte de film, multimedia, sound design și concerte live. Este membru al Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România, din 2006, și fondatorul Sylenz Media.

Citeste și:  Minivacanță în siguranță! Datorită sistemului preventiv de ordine și siguranță publică adoptat la nivel național

Rise Of Artificial (R.O.A.) este o trupă românească de electronică, formată în 2010 din Bogdan Popoiag (UNU’) și Cezar Stanciulescu (Junkyard), cu sediul în București. Prima lor melodie, „Ne place”, lansată pe  10 noiembrie 2010, a devenit după trei luni de difuzare radio cea mai difuzată piesă de la HitStation Radios din România și a atins peste cinci milioane de vizualizări pe YouTube în mai puțin de șase luni. Albumul de debut, „Artificial”, a fost lansat în mai 2011, cu 19 piese, alături de versiunile în română și engleză ale piesei „Ne place”. În vara anului 2012 (pe 9 iulie), R.O.A. au lansat o nouă piesă foarte populară, „D-Aia”, care urma să devină una dintre cele mai apreciate melodii ale fanilor. „Cine visa” (octombrie 2015), „La Rasarit” (decembrie 2015) și „Flow de Vară” (iunie 2017) sunt .alte câteva piese cunoscute ale formației. După cum afirmă pe site-ul propriu, Rise Of Artificial se concentrează în prezent pe compunerea de piese noi, lansarea de noi melodii, pregătirea și înregistrarea viitorului lor album, precum și programarea să susțină spectacole live la diferite festivaluri și concerte pe parcursul unei serii de date de turneu.

Cei șase brașoveni de la Trupa 6 sunt cunoscuți mai ales pentru concertele private. Repertoriul lor cuprinde genuri muzicale variate și piese din diferite colțuri ale lumii, dar și piese semnate Trupa 6.

DJ-ul și producătorul muzical brașovean Paul Groove a deschis și show-ul de anul trecut, în Piața Sfatului. Întotdeauna atras de muzică, de mic a urmat o școală de chitară și a început să mixeze la vârsta de 15 ani într-un club. De la început, Paul a simțit o atracție puternică pentru partea tehnologică a muzicii electronice. În scurt timp a ajuns să fie rezident în cele mai importante cluburi de muzică din Brașov, unde mixa în fiecare weekend, iar de-a lungul anilor a mixat alături de artiști importanți ai momentului. În 2016 – după 8 ani de rezidențiat în cluburile Brașovului – și-a deschis propriul studio de înregistrări, Groove Records, pe care îl deține și în prezent, iar în urmă cu trei ani a deschis prima școală de DJ din Brașov, Groove Nights, unde este trainer pentru viitoarele generații de DJ.

Citeste și:  Scandal la Olimpiada Națională de Istorie! Elevi spitalizați cu simptome de rău, acuzații de neglijență organizatorică

Încă de mic pasionat de arta muzicală, DJ Dark – aka Saszet Balint – își începe activitatea de Dj în anul 2003, la vârsta de numai 14 ani. A remixat piesele artiştilor din afară precum Rihanna, Adele, Calvin Harris , David Guetta, Pitbull , dar și din România, cum ar fi Carla’s Dreams , Andreea Banică, Liviu Hodor, Antonia, Nick Kamarera. În materie de single­uri, DJ Dark se bucură de apreciere și succes, în 2011 colaborând cu Phelipe împreună cu Shidance. Single-ul său „Antonia Ai Mana“ a spart topurile, reușind să adune 5 milioane de audiții în mai puțin de 5 luni. Artist la Cat Music, cu participări la evenimente peste tot în țară și în Italia, Irlanda, Bulgaria, Albania, Germania, Londra, DJ Dark a reușit să acumuleze o experiență vastă în ceea ce privește muzica electronică, astfel încât și­a cucerit publicul într­un timp foarte scurt cu producțiile personale, dar și cu talentul și pasiunea sa.

Marian Maican este o voce cunoscută a radioului brașovean și național. Și-a început cariera în 2005, la Radio 21 Brașov, apoi au urmat alte povești, la Radio Impuls Brașov, Radio Brașov și Radio ZU, Kiss FM și Magic FM Brașov, iar după, s-a transferat la București, unde și-a adus aminte cât de mult îi place radioul și a încercat din nou să facă emisie, după o perioadă de vânzări. Aici a avut parte de multe proiecte faine, precum Summer Kiss, Winter Kiss, „Dimineața cu Johnny și Maican” și matinalul la Kiss FM. Acum, Marian Maican îți aduce cele mai fresh hituri în fiecare sâmbătă și duminică, de la 07.00 la 10.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.