Phoenix infirmă zvonurile privind moartea lui Nicu Covaci: „Este în viață și sub tratament”

Vineri, 7 iunie, rețelele sociale au fost invadate de zvonuri privind moartea legendarului muzician Nicu Covaci. Din fericire, aceste informații s-au dovedit a fi false. Liderul trupei Phoenix, în vârstă de 77 de ani, se află în stare stabilă și sub tratament medical în urma unei afecțiuni.

Reprezentanții artistului au negat vehement zvonurile și au îndemnat publicul să se informeze din surse oficiale și să nu răspândească informații neverificate. Nicu Covaci este o figură emblematică a muzicii rock românești, iar starea sa de sănătate este de interes pentru mulți fani.

Cristi Gram, chitaristul trupei Phoenix, a dezmințit zvonurile în cadrul unui interviu pentru Adevărul. „Nicu Covaci trăiește, este în tratament la spital. E de noaptea minții faptul că s-a rostogolit online o asemenea știre falsă”.

Citeste și:  Unu din cinci decese în rândul copiilor mai mici de un an din Europa și Asia Centrală, legat de poluarea aerului – UNICEF

De asemenea, pe pagina oficială de Facebook a Phoenix Transsylvania, membrii trupei au confirmat starea stabilă a lui Covaci și au condamnat răspândirea acestor informații false. „Nicu Covaci este într-o stare stabilă, așa cum o știm de o vreme încoace. Sunt oameni care îl iubesc și respectă și nu merită să traverseze stări și emoții generate de câțiva în nevoie de atenție. Așadar, readresăm invitația de a lua informațiile corecte de pe această pagină!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.