Ploile torențiale din ultimele ore au produs pagube în mai multe județe din țară, inclusiv în Brașov

Ploile torențiale din ultimele ore au produs pagube în mai multe județe din țară! Sute de gospodãrii inundate, culturi agricole distruse sau avarii la rețelele de alimentare cu energie electricã.

Pompieri, jandarmi, echipe de la drumuri, electricieni și autorități locale acționează fără întrerupere pentru înlăturarea efectelor negative ale precipitațiilor abundente înregistrate sâmbătă.

Pompierii militari brașoveni au fost solicitați să intervină în localitatea Beia unde 60 de gospodării au fost inundate. S-a intervenit cu 2 autospeciale de stingere și 3 motopompe din cadrul Postului Local Homorod si al Detașamentului Făgăraș. Tot aceștia au intervenit și în localitatea Cobor unde alte 3 gospodării au fost inundate. Acolo au acționat cei din cadrul SISUR Cobor. Și la Viscri a fost nevoie de intervenția pompierilor militari. Acolo beciurile a 10 gospodării au fost inundate și s-a intervenit cu o autospecială cu apă și spumă și o motopompă din cadrul pachetului Bod. De asemenea, la Criț, s-au înregistrat 2 gospodării și 2 beciuri inundate, iar acolo au intervenit cei de la SVSU Bunești, informează RRBV.

Citeste și:  Preşedintele Klaus Iohannis îşi va încheia mandatul la termen şi nu intenţionează să demisioneze din funcţie

Foto. Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.