Posibile îngreunări/întreruperi în emiterea rovinietei și peajului prin SIEGMCR

CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale, drumuri expres și autostrăzi că joi, 04.07.2024, în intervalul orar 00:00 – 02:00, urmare a unor lucrări de update ale echipamentelor de comunicații din centrul de date, emiterea rovinietelor si peajelor prin SIEGMCR poate fi îngreunată sau întreruptă pentru perioade scurte de timp.

În aceste condiții, traficul vehiculelor prin punctele de trecere a frontierei în acest interval de timp poate fi îngreunat. Reamintim utilizatorilor că rovinieta poate fi achiziționată în avans, cu până la 30 de zile înainte de data de început a valabilității, iar peajul poate fi achitat până cel târziu la ora 24:00 a următoarei zile în care a fost efectuată trecerea.

Citeste și:  Brașovenii sunt așteptați la concertul susținut de Opera Brașov, în Piața Sf. Ioan @ Sâmbătă, 6 iulie

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.