Prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, alături de polițiștii brașoveni la festivitatea prin care aceștia au marcat Ziua Poliției Române

Prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, a fost alături de polițiștii brașoveni la festivitatea prin care aceștia au marcat Ziua Poliției Române.

Cu acest prilej, prefectul Mihai Cătălin Văsii a susținut o alocuțiune din care cităm: „Invitația de a participa la această festivitate mă onorează, atât pentru respectul pe care vi-l port dumneavoastră și instituției din care faceți parte, cât și pentru rolul esențial pe care îl aveți în societate.

Misiunea dumneavoastră, aceea de a veghea la respectarea legii și de a asigura un climat de ordine și siguranță publică, este una deosebit de complexă, care implică multe provocări și capacitatea de a face față unor situații-limită. În numele meu și al Instituției Prefectului vă mulțumesc tuturor pentru modul profesionist și responsabil în care vă îndepliniți atribuțiile și pentru faptul că vă dovediți membri de nădejde ai comunității județului nostru.

Citeste și:  Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, în această seară, la Paris

Mulțumesc, de asemenea domnului inspector-șef, chestor de Poliție Valentin Flucuș, precum și echipei manageriale pe care o coordonează, pentru competența, abilitatea și tactul de a gestiona o instituție atât de importantă cum este Inspectoratul de Poliție Județean și, de asemenea, pentru excelenta colaborare pe care am avut-o și o avem, în slujba cetățenilor județului Brașov.

Vă urez multă sănătate, putere de muncă, succes în activitate și împliniri în viața personală! La mulți ani!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.