Prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, prezent la deschiderea Conferinței internaționale „Abordări moderne în logopedie și consiliere psihopedagogică”

Prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, a participat astăzi, la deschiderea Conferinței internaționale „Abordări moderne în logopedie și consiliere psihopedagogică”, organizată de Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Brașov.

În cuvântul său de salut, prefectul Mihai Cătălin Văsii a spus: „Mă bucur să fiu alături de dumneavoastră și la această a doua ediție a acestui important eveniment. Văd că participarea este semnificativ mai numeroasă decât anul trecut, ceea ce înseamnă că are succes și dobândește recunoaștere pe plan național și internațional.

Ca prefect și ca părinte acord o mare atenție actului educațional din județul nostru și sunt implicat atât personal, cât și instituțional în mai multe proiecte din acest domeniu. Am o colaborare deosebită cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Brașov, cu Inspectoratul Școlar Județean, cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov și cu alte instituții partenere în proiectele pe care le desfășurăm.

Știm cu toții că ne confruntăm cu provocări din ce în ce mai diverse în privința tinerilor și a felului în care aceștia se comportă și privesc actul educațional. De aceea, rolul dumneavoastră este extrem de important, în ceea ce privește atât consilierea psihopedagogică de care beneficiază elevii, cât și terapia logopedică, esențială pentru dezvoltarea și integrarea copiilor cu tulburări de comunicare. Vă mulțumesc pentru invitația de a lua parte la acest eveniment prestigios și vă doresc succes!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.