Prima ediție a Târgului de vinuri KronWines Brașov își deschide porțile în perioda 27-29 septembrie

Pasionații de vinuri din Brașov și nu numai au un nou motiv de bucurie! În perioada 27-29 septembrie, la Centrul de evenimente Lux Divina din Brașov, va avea loc prima ediție a Târgului de vinuri KronWines. Organizat de Bega Wines Brașov în parteneriat cu Lux Divina, acest eveniment își propune să devină un punct de referință anual pentru industria viticolă și pentru toți cei care apreciază un pahar de vin bun.

Târgul KronWines reunește sub același acoperiș producători de vinuri din diverse regiuni, oferind vizitatorilor o experiență unică de degustare și descoperire. Aici, pasionații de vinuri vor avea ocazia să interacționeze direct cu producătorii, să afle poveștile din spatele fiecărei sticle și să descopere arome și nuanțe unice.

Citeste și:  De la dizabilitate la abilitate în doar șase luni – Povestea transformării cu Iulia Dănilă și invitați speciali

„Ne-am propus prin intermediul acestui eveniment să facilitam interacțiunea directă cu producătorii de vin și posibilitatea de a discuta direct cu vinificatorii, de a oferi acces la informații valoroase și resurse educaționale care pot îmbogăți cunoștințele despre vinuri și de a învăța mai multe despre procesul de vinificatie și nu în ultimul rând vă oferim ocazia de a întâlni alți pasionați de vinuri și de a împărtăși experiențe și recomandări”, au transmis organzatorii.

În cadrul Târgului de vinuri KronWines Brașov va fi amenajată o zonă gastronomică, unde partenerii evenimentului și nu numai, vor avea standuri de prezentare cu produse de mâncare. Cum ar fi un stand cu produse de pește marca Doripesco sau diferite standuri cu brânzeturi. De asemenea, în cadrul evenimentului se va desfășura „Romanian Beef Master by Radu Zarnescu” o competiție gastronomică exclusivistă care pune în valoare carnea de vită produsă în România. Evenimentul include și show-uri de gătit live, degustări de carne de vită gătită în diverse moduri și demonstrații de tehnici moderne de gătit în afumătoare, cuptoare și aparate sous-vide.

Citeste și:  21 localități din 4 județe afectate de fenomenele hidrometeorologice

Participarea la Târgul de vinuri Kronwines Brașov poate fi o experiență memorabilă și valoroasa pentru oricine este interesat de lumea fascinantă a vinurilor.

Accesul se va face pe bază de bilet (80 lei/ acces ozi) sau abonament (150 lei/ acces 3 zile). Biletele pot fi cumparate atât prin site-ul organizatorului kronwines.ro, cât și prin platforma online bilet.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.