Primăria Comunei Feldioara are un nou sediu

Primăria din Feldioara va avea un sediu nou, într-o clădire modernă, unde funcționarii publici își vor desfășura întreaga activitate. Inaugurarea noului sediu este programată pe 25 noiembrie, iar la eveniment sunt așteptate oficialități naționale și județene, dar și locuitorii comunei. În cele două zile, în intervalul 12:00-16:00, doritorii vor putea vizita noua clădire în cadrul Zilelor Porților Deschise.

„Este necesar astăzi un sediu nou pentru Primăria Feldioara – o clădire modernă, adaptată prezentului, ȋn care localnicii pot beneficia de servicii de calitate, un spaţiu mai mare care să răspundă necesităţilor momentului și direcţiei de reorganizare administrativ-teritorială către care și Romȃnia se ȋndreaptă, cu siguranţă, asemenea celorlalte state europene.

Istoria ne arată că Feldioara a fost o localitate importantă ȋn această regiune, atȃt ȋn perioada medievală, cȃnd a avut statut de Tȃrg liber și Scaun de Judecată, cȃt și ȋn ultimele secole și după făurirea Romȃniei Mari, cȃnd a fost reședinţa plasei Bȃrsa de Jos. Această stare continuă și astăzi, proiectele deja finalizate și cele ȋn curs de implementare transformȃnd Comuna Feldioara ȋntr- un pol de dezvoltare ȋn zonă”, a transmis Ing. Sorin Taus, Primar al Comunei Feldioara.

Citeste și:  Unu din cinci decese în rândul copiilor mai mici de un an din Europa și Asia Centrală, legat de poluarea aerului – UNICEF

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.