Primăria Orașului Zărnești investește în extinderea parcărilor publice

Primăria orașului Zărnești a anunțat progrese în ceea ce privește extinderea parcărilor publice în oraș, ca răspuns la creșterea numărului de vehicule. O parcare nouă este în curs de amenajare pe strada Mitropolit I. Mețianu, în incinta fostei fabrici de pâine.

Planurile pentru o a doua parcare, în cartierul Grui, au întâmpinat însă dificultăți juridice. Deși terenul a fost identificat și s-a încercat achiziționarea lui de la proprietari, aceștia au refuzat oferta Primăriei. Drept urmare, Consiliul Local a aprobat exproprierea terenului, o decizie contestată în instanță de proprietari.

„Sunt conștient de problemele pe care le întâmpină cetățenii orașului nostru din cauza insuficienței locurilor de parcare. Încercăm să găsim soluții noi și să fim în permanență pregătiți să răspundem solicitărilor locuitorilor, dar uneori întâmpinăm piedici inevitabile care ne îngreunează munca”, a declarat primarul Alexandru Igrișan. „Dorim să informăm locuitorii cartierelor Caraiman şi Grui că la finalizarea procedurilor juridice, această parcare va fi finalizată şi va fi pusă la dispoziţia posesorilor de maşini.”

Citeste și:  RATBV oferă invitații la două spectacole ale Teatrului Dramatic ”Sică Alexandrescu”
Foto. Alexandru Igrișan (Primarul orașului Zărnești)

Primăria a câștigat procesul în primă instanță, însă proprietarii au făcut apel, iar litigiul este încă pe rolul Curții de Apel Brașov.

Primarul Igrișan a subliniat angajamentul autorităților de a găsi soluții la problema parcărilor și de a răspunde nevoilor cetățenilor, în ciuda obstacolelor întâmpinate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.