Program de pregătire gratuită la matematică pentru elevii care vor susține examenul de Evaluare Națională în 2024, propus de Agenția Metropolitană Brașov

Agenția Metropolitană Brașov a anunțat recent că își propune să implementeze un program de pregătire gratuită la matematică pentru elevii din clasa a VIII-a care vor susține examenul de Evaluare Națională în 2024. Programul se numește „Matematică+Curaj pentru elevii brașoveni” și are ca scop îmbunătățirea performanței elevilor la proba de matematică a examenului.

Programul de pregătire este online și include o platformă de microlearning, teste și sesiuni LIVE. Elevii vor primi acces în platforma Genizz la peste 300 de exerciții rezolvate pas cu pas și create special pentru luarea examenului de Evaluare Natională la Matematică din 2024. Problemele și rezolvările pas cu pas au fost elaborate de către o echipă coordonată de profesorul Sorin Borodi, foarte cunoscut în România pentru susținerea a zeci de genererații de elevi de gimnaziu.

Citeste și:  Românii comandă de șapte ori mai mulți mici de 1 mai față de o zi obișnuită

Sesiunile online la care vor participa elevii vor fi conduse de o profesoară cu mare experiență, Daniela Țilică. Pe lângă rolul ei principal, aceasta va acționa și ca mentor ajutându-i să facă față provocărilor pregătirii pentru examene, inclusiv oferind sprijin emoțional.

„Ceea ce ne propunem prin acest proiect este să ajutăm fiecare potențial elev participant să obțină punctajul maxim la Examenul de Evaluare Națională, proba de Matematică, din 28 iunie 2024. Mai precis, să obțină cele 3 puncte de la Subiectul I și 3 puncte de la Subiectul II. Cursurile sunt gratuite”, explică reprezentanții Agenției Metropolitane Brașov.

Programul „Matematică+Curaj pentru elevii brașoveni” este o resursă valoroasă pentru elevii care doresc să își îmbunătățească performanțele la matematică. Programul le oferă elevilor acces la materiale de învățare de calitate și la sprijinul direct al profesorilor experimentați.

Citeste și:  Protest în Vama Veche împotriva gestionării procesului în cazul accidentului din 2 Mai, provocat de Vlad Pascu, care a dus la decesul a doi tineri

Mai multe detalii:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.