Programul de adopții de la Zoo Brașov a ajuns la Părintele Adoptiv cu numărul 100

Grădina Zoologică Brașov are bucuria de a anunța faptul că Programul de adopții a atins un prag semnificativ: a ajuns la părintele adoptiv cu numărul 100! Acesta a decis să o adopte pe Peggy, femela de panda roșu, sprijinind astfel eforturile Zoo Brașov de protejare a acestei specii pe cale de dispariție.

Ca semn de recunoștință pentru susținerea sa, părintele adoptiv va beneficia de un tur ghidat al Grădinii Zoologice, o experiență unică care îi va permite să descopere detalii despre animalele pe care le găzduim și să afle cât mai multe despre eforturile noastre de conservare. Totodată va fi alături de îngrijitorii care se ocupă de Peggy și Benjamin, cei doi panda roșu de la zoo, învățând despre rutina zilnică a acestora și obiceiurile lor.

Citeste și:  România a suspendat total o convenție cu Rusia veche de 31 de ani privind impozitele pe venit şi pe capital

Suntem încântați de implicarea vizitatorilor în programul nostru de adopții. Faptul că am ajuns la părintele adoptiv cu numărul 100 demonstrează cât de important este pentru aceștia să aibă oportunitatea de a de implica în programele de protejare a speciilor și îngrijirea animalelor pe care Grădina Zoologică le găzduiește. Apreciem fiecare contribuție și sperăm să inspirăm și mai multe persoane să se alăture acestei inițiative.” Alin Pinzaru, director Grădina Zoologică Brașov.

Numeroși alți părinți adoptivi au ales să își dedice atenția și altor locuitori ai zoo, precum haioasele suricate, simpaticul măgăruș Evelin sau  Ookpik- Bufnița polară. Totodată Mișu – acvila țipătoare mică, Obi – buha sau familia de macaci așteaptă să își găsească un părinte adoptiv.

Citeste și:  ”Sigur Acasă”, proiect de prevenire a furturilor din locuințe

Programul de adopții ”Adoptă la zoo, conservă în natură” oferă iubitorilor de natură oportunitatea de a contribui activ la protejarea speciilor și îmbunătățirea condițiilor de viață ale acestora prin adopția simbolică a unui sau mai multor animale de la zoo. Sumele primite în urma adopțiilor sunt utilizate pentru susținerea programelor de conservare a speciilor autohtone și exotice, derulate la nivel local, regional, național sau internațional, tratamente medicale sau la programele educaționale.

Pentru mai multe informații și detalii despre procedurile de adopție, doritorii pot vizita pagina programului https://zoobrasov.ro/adoptie-animale-zoo/ sau se pot adresa direct personalului zoo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.