Programul zborurilor de pe Aeroportul Internațional Brașov – Vineri / 30 August

Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav este pregătit pentru o zi plină de activitate în această vineri, 30 august, cu un număr semnificativ de curse programate atât pentru plecări, cât și pentru sosiri.

Pasagerii au avut posibilitatea de a alege dintr-o varietate de destinații, incluzând orașe europene precum Munchen, Stuttgart și Londra, dar și destinații exotice precum Antalya. Companiile aeriene care astăzi operează zboruri de pe aeroportul brașovean sunt FlyLili, Corendon Airlines și Wizz Air.

De altfel, începând cu data de 29 septembrie 2024, compania aeriană Fly Lili inaugurează o nouă rută directă între Aeroportul Internațional Brașov „Ghimbav” (GHV) și Aeroportul Internațional Istanbul (IST). Această nouă conexiune aeriană va opera de trei ori pe săptămână, în zilele de miercuri, vineri și duminică, oferind astfel călătorilor o opțiune convenabilă pentru a ajunge în vibrantul oraș Istanbul și pentru a explora mai departe destinațiile internaționale disponibile din acest important punct.

Citeste și:  34 de cetăţeni străini, opriţi la frontiera cu Ungaria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.