Proiectul ”DizABILITATE – Șanse Egale Pentru Toți” a ajuns la final

Proiectul ”DizABILITATE- Șanse Egale Pentru Toți” a ajuns la final! Acesta a fost implementat în perioada 17 iunie – 9 septembrie 2024 de Diakonia Societate de Binefacere, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Brașov.

Grupul-ţintă al proiectului „DizABILITATE – Șanse Egale Pentru Toți” a fost reprezentat de 13 persoane adulte cu dizabilități, beneficiari în cadrul Serviciului de Asistență și Suport Betleem al Societății de Binefacere Diakonia Făgăraș.

Ședințele de gimnastică de recuperare medicală și activitățile de timp liber și socializare în comunitate le-au oferit beneficiarilor acces la educația nonformală și dezvoltarea mobilității și motricității. Evenimentele de socializare din timpul proiectului au avut efecte pozitive asupra sănătății fizice și mentale, asupra stimei de sine și a gradului de toleranță, favorizând astfel incluziunea socială a tinerilor beneficiari.

Citeste și:  ACS Carla Ritmic Gim Brașov - titlu de Vicecampioană Națională prin Miruna Popescu si calificare la Cupa României la gimnastică ritmică cu 4 sportive

Scopul proiectului a constat în realizarea inserției sociale a unor persoane cu dizabilități, îmbunătățirea calității vieții și facilitarea independenței acestora.

Pentru implementarea acestui proiect, administraţia judeţeană a alocat suma nerambursabilă de 9.430,78 lei în cadrul Programului de finanţări nerambursabile acordate proiectelor sociale pe anul 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.