Propunere în Brașov: Interzicerea fumatului în parcuri și extindere a restricțiilor la țigările electronice

Brașovenilor le va fi interzis să fumeze în parcuri, iar utilizarea țigărilor electronice va fi interzisă în toate spațiile închise, inclusiv la locul de muncă și în autobuzele RAT, dacă proiectul de hotărâre propus de Primăria Brașov va primi aprobarea. Această inițiativă a fost adusă în dezbatere de Primăria Brașov și a fost prezentată de Radio România Rador.

Documentul cuprinde reguli și măsuri de prevenire a incendiilor aplicabile în întregul municipiu Brașov, acoperind o gamă variată de locații, de la clădirile rezidențiale la instituții educaționale, culturale, biserici, unități de alimentație publică și evenimente organizate.

În plus, există și dispoziții specifice privind locurile în care se permite aprinderea focului deschis, acestea fiind restrânse la zonele de picnic, respectiv: Pietrele lui Solomon, La Iepure și lacul Noua.

Citeste și:  Brașovenii sunt așteptați la un concert simfonic de o frumusețe aparte, la Filarmonica Brașov

Proiectul este disponibil pentru consultare pe portalul Primăriei, iar locuitorii din Brașov au posibilitatea să trimită propuneri până la data de 9 februarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.