Protest anunțat în fața Penitenciarului Codlea

Joi, 28 martie 2024, între orele 08:30 și 09:30, este programat un protest în fața sediului Penitenciarului Codlea. Motivul protestului îl constituie nemulțumirea salariaților penitenciarului cu privire la condițiile de muncă și salarizare, potrivit reprezentanților Federației Sindicatelor din Sistemul Penitenciar (FSSP) și Federației Polițiștilor din Penitenciare(FPP).

„Guvernul României trebuie să-și plătească datoria față de noi!!! Aplicați în totalitate legea salarizării structurilor din sectorul de apărare, ordine publică și siguranță națională !!!!! Cerem ca măcar la doi ani de la aplicarea legii pentru tot personalul bugetar, această lege să intre în vigoare și pentru sistemul de apărare. În totalitate. Doar atât…Ce ne-ați dat zilele trecute este doar solda de grad ce trebuia să o dați din Ianuarie 2022!”, se arată în comunicatul de presă transmit de către cele doua federații.

La protest sunt așteptați să participe salariații penitenciarului, dar și membrii altor sindicate din sistemul penitenciar. De asemenea, sunt invitați să participe și reprezentanți ai autorităților locale și centrale.

Citeste și:  Concert de muzică corală susținut de Vocal Pur, la Biserica Neagră din Brașov

Organizatorii protestului declară că acesta va fi unul pașnic și civilizat. Ei speră că prin această acțiune vor reuși să atragă atenția autorităților asupra problemelor cu care se confruntă salariații din sistemul penitenciar.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.