Publicul brașovean este invitat la deschiderea celei de-a patra ediții a Festivalului Monodramei Independente

Publicul brașovean este invitat la deschiderea celei de-a patra ediții a Festivalului Monodramei Independente, vineri, 11 octombrie, începând cu ora 17.00, la Centrul Cultural Reduta din Brașov.

Trei zile de spectacole captivante, întâlniri cu actori de renume și o atmosferă plină de energie creativă îi așteaptă pe brașoveni în perioada 11-13 octombrie, la Centrul Cultural Reduta, în cadrul Festivalului Monodramei Independente. Ediția din acest an aduce în fața publicului o selecție variată de piese de teatru, dar și alte activități culturale și educative.

Festivalul Monodramei Independente din Brașov este mai mult decât un simplu eveniment cultural. Este o întâlnire cu arta, cu emoția și cu publicul brașovean.

Citeste și:  Filme documentare realizate de elevii școlilor gimnaziale din Brașov vor fi proiectate pe 20 octombrie, la Centrul Cultural Reduta

„Suntem onorați și în acest an să vă invităm alături de noi, timp de trei zile, să ne bucurăm de calitatea spectacolelor de teatru, avându-i ca protagoniști pe actori români de înaltă ținută artistică, care vor aduce la Brașov în cadrul Festivalul Monodramei Independente piese de teatru și personaje care vă vor cuceri”, a transmis actrița Dorina Roman.

Pentru a face evenimentul accesibil cât mai multor persoane, organizatorii au stabilit prețuri avantajoase pentru bilete: 30 de lei pentru adulți și 15 lei pentru elevi, studenți și pensionari la spectacolele din concurs, iar pentru reprezentațiile invitate, prețurile sunt de 50 de lei, respectiv 30 de lei. O noutate plăcută este faptul că un bilet achiziționat oferă acces gratuit la următorul spectacol.

Citeste și:  „Harta Longevității în România” – Concluziile proiectului confirmă secretul din ”zonelor albastre”

Biletele pot fi achiziționate online pe platforma Bilet.ro sau direct de la casa de bilete a Centrului Cultural Reduta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.